Főzelékek -chia magosan
Borsófőzelék
Finomság kicsiknek nagyoknak? Ez az a főzelék, amit általában még a kicsik is szívesen megesznek, ha másért nem, a jó játék kedvéért amit a borsó szemek tányér szélére való gondos sorbarakása jelent.
C vitamint, K vitamint, Mangánt, B1 vitamint, rostot, A vitamint és még sok jót tartalmaz, az íze is kellemes és látványra is barátságos.
Tökfőzelék
valaki pörkölttel, valaki fasírttal, valaki csak úgy magában és valaki sehogy!
A tökfőzelék azon ételek egyike, amit vagy imád vagy utál az ember. Az viszont tény, hogy sok C vitamint, béta-karotint és rostot tartalmaz. Talán ezért ehettünk régen annyit a menzán.
Spenót
A legnagyobb tápértéket képviselő főzelék a paraj, amit spenót néven ismerünk. Mi ettől növünk nagyra és Popeye is ettől lett erős. Tükörtojással tálalva az igazi
E közismert főzelékfélék tökéletes elkészítése kevés
munkát és hozzávalót igényel, de melyikbe tegyünk
először chia magot ezzel elkészítve az első magyar chia
magos főzeléket? Az első omega 3 zsírsavakban is gazdag főzeléket!
Persze csak ha a nagy tanakodás közben meg nem előz egyikőtök!





